Friday, July 10, 2009

Bagaimana Bermula
Anda perlu mendaftar secara PERCUMA dahulu untuk meneruskan langkah-langkah dibawah ini. Dan anda menjadi Pre-enrolles dalam sistem Vemma ini. ( Jangan bimbang, Sistem vemma tidak akan menghantar spam emel kepada anda. Ini jaminan saya. )
Free Membership (Pre-enrollees).


1) Login ke laman web http://www.vemmabuilder.com/ dengan menggunakan ID dan password sementara anda sendiri yang diberikan ke email anda.2) Klik kepada link "GET STARTED" dan akan keluar satu borang.3) Isi maklumat di borang itu dan klik "Submit".

4) Sekarang anda sudah menjadi sebahagian daripada keluarga VeMMA.Full Membership (Enroller).

Tahniah kerana menjadi salah satu ahli keluarga VeMMA..!! Bagus untuk anda..!!

Disini diterangkan cara-cara untuk memulakan business ini.

1) Set OBJEKTIF kenapa anda menyertai business ini.2) Tunggu sehingga anda dapat 9 digit "permanent" ID anda.3) Setup laman web percuma http://www.myvemma.com/ anda. Laman web ini adalah laman web sebenar business ini, berlainan daripada laman web VemmaBuilder.4) Klik link di atas yang bertulis "Member Login". Kemudian klik "First Time?"5) Isi semua maklumat yang diminta KECUALI - SSN/TIN/NRIC/VAT(biarkan kosong kecuali kepada ahli yang bayar secara tunai, kena isi)6) Biarkan kosong "Old Password".7) Submit.8) Anda sudah ada laman web percuma yang baru iaitu Myvemma.Com. Selalu belajar dan baca BACK-OFFICE laman web ini dan VemmaBuilder kerana semua tentang business ini ada disitu. Penting..!!9) Mulakan business anda secepat mungkin. Promosi kepada orang lain URL laman web VemmaBuilder dengan menggunakan ID anda. Orang yang akan mencari anda selepas itu, bukan kita mencari orang seperti business lain. Menaja orang bukan masalah lagi di business VeMMA..!!10) Jika ada prospek disekitar kawasan Lembah Klang, sila ajak ke Business Preview di HQ VeMMA pada setiap hari Selasa jam 8.30 malam.div>1) USD ** (bergantung pada pakej produk) + laman web Myvemma.Com
Apa yang anda bayar di business ini?
( Jangan bimbang, apa yang anda bayar bukanlah suatu pelaburan kosong atau pelaburan sleeping partner , tapi anda membeli produk terhebat Vemma iaitu minuman kesihatan Vemma buah manggis sambil menjalankan bisnes online e-Vemma. Di bawah ini adalah gambar produk Vemma.)


buka pautan


buka pautan1) USD ** - produk + laman web Myvemma.Com
2) USD19.95 - sistem Vemmabuilder


** bergantung kepada pakej pek


Cara pembayaran?

1) Kad Kredit2) Kad Debit - jikalau anda tiada kad kredit anda boleh menggunakan langkah-langkah seperti berikut :

Cara 1
- sila pergi ke cawangan EON Bank yang berdekatan dengan membawa modal yang diperlukan dan lebihkan sebanyak RM30 untuk caj buka akaun daripada bank.

- sila pergi ke kaunter dan mohon untuk pembukaan akaun EONCAP Islamic Combi Debit PayPass Mastercard. Ingat perkataan COMBI. Ikut proses yang diberikan oleh mereka.

- anda boleh mula menggunakannya dalam tempoh 24 jamCara 2- mohon kad debit MOL Freedom Prepaid Mastercard daripada EON Bank, NexG Prepaid daripada Ambank ataupun kad debit daripada Al-Rajhi Bank.

- tidak digalakkan kerana mengambil proses masa yang agak lambat.


- PERHATIAN : ahli-ahli di VeMMA tidak dibenarkan untuk mengutip wang tunai daripada sesiapa sahaja, mahu prospek baru ataupun ahli-ahli dibawah rangkaiannya.

No comments:

Post a Comment